Camine studentesti in cazarmele militare de la Someseni si Floresti VIDEO

 

Candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca, Mircia Giurgiu, a prezentat, joi seara, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, care ar fi solutia prin care vrea sa rezolve lipsa locurilor de cazare din caminele clujene.

 

"E nevoie de sali de sport in municipiul Cluj-Napoca. In primul rand la Liceul Balcescu si la liceul Pora. Continuarea proiectului pentru Clubul Sportiv Viitorul de construire a unei sali de sport si a unui bazin de inot, unde sa poata merge gratuit toti elevii.

Am un proiect care ii vizeaza si pe studenti. L-am propus si in Parlament de cateva ori pentru ca Ministerul Apararii era impotriva. Este vorba despre cazarmile dezafectate si trecerea lor in subordinea autoritatii locale si transformarea lor in locuri de cazare.

Cele de la Floresti si de la Someseni sa fie transformate in camine pentru studenti. Aici se cer doua cazarmi si va fi o adresa pe care o vom face Ministerului Apararii Nationale. Aceste doua cazarmi, daca le vom transforma in campusuri universitare si vom prelungi liniile de transport in comun, va fi o problema rezolvata", a explicat Giurgiu.

 

Candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca a spus ca mai vrea sa creeze 21.500 de locuri de munca prin acordarea de facilitati firmelor care angajeaza. "In municipiu sunt 21.500 de firme si, daca fiecare angajeaza un om, atunci societatile primesc facilitati de la municipalitate", a spus Mircia Giurgiu.

 

Uioreanu e sigur pe el: N-am nevoie de sondaje! Coroian: A mai fost unul care seara s-a crezut in functie si dimineata a fost in alt context

Comentarii Facebook