Uioreanu dezvăluie marea TRĂDARE din campanie: Nicoară îi făcea campanie lui Alin Tișe


Horea Uioreanu a dezvăluit în emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, care a fost marea trădare din campanie și cum s-a aliat Marius Nicoară (PNL) cu Alin Tișe (PDL) împotriva lui.


Uioreanu i-a reproșat lui Marius Nicoară trădarea și în cadrul unei ședințe de partid care a avut loc joi, 28 iunie. Vezi AICI detalii.

Întrebat dacă i-a reproșat atunci lui Marius Nicoară că ”M-ai trădat ca pe Iisus Hirstos”, Uioreanu a afirmat că: ”Am vorbit despre echipa lui. Nu am spus despre Marius Nicoară. M-am referit la echipa lui nu la Marius Nicoară”.

În legătură cu zvonul conform căruia a existat un episod derulat în cartierul Zorilor, în cursul unei nopți din campania electorală din luna iunie, când a fost chemat de urgență de acasă pentru că anumiți membri ai PNL împrăștiau afișe electorale care îl denigrau pe Horea Uioreanu, candidatul PNL care a câștigat șefia Consiliului Județean Cluj a spus că: ”Nu este adevărat. Există o altă versiune, în care echipele de campanie au împărțit un material, care în mod normal trebuia să fie avizat și de mine pentru că se referea la domnul Tișe. La momentul acela mi se părea că era un mesaj pozitiv. Am spus despre acel material, care aparent era o glumă, că nu era nicio glumă și prin el membrii PNL Cluj îi făceau campanie domnului Tișe. Și eu cred că axa de campanie, parteneriatul de campanie normal, era Uioreanu - Nicoară și nu Nicoară - Tișe. Cei care au fost în jurul lui (n.red. Marius Nicoară) au dus o campanie împotriva mea. Eu o spun pe față”.

Uioreanu a vorbit și despre informația din campania electorala care ”sugera” că Marius Nicoară și Alin Tișe aveau același strateg de campanie, dar și că împărțeau aceeași tipografie. ”Cu strategul nu e adevărat, dar cu tipografia  e adevărat”, a completat Horea Uioreanu.

Uioreanu a refuzat diplomat să spună dacă Marius Nicoară ar trebui să fie demis din fruntea PNL Cluj. ”Marius Nicoară e prietenul meu, dar am avut divergențe politice de-a lungul vremii. Nu eu trebuie sa decid acest lucru. Sunt foruri ale partidului în care se va discuta. Eu am cerut în Biroul Politic Județean și va trebui să intre și în discuția Biroului Politc Național această solicitare, pentru a se face o analiză a acestor alegeri și să se ia o decizie în consecință!”, a completat Horea Uioreanu.

 

Sedință cu scântei la PNL Cluj. Zilele lui Marius Nicoară sunt numarate în fruntea PNL Cluj

Comentarii Facebook