RĂZBOI în PNL Cluj! Uioreanu către Marius Nicoară: "M-ai trădat ca pe Iisus Hristos"


Ședința tensionată de joi seara din sediul PNL Cluj a mai conținut un episod dur. Președintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, marele câștigător al alegerilor locale i-a reproșat lui Nicoară că l-a trădat.

La un moment dat, Uioreanu i-a spus lui Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, următoarea replica care i-a lăsat cu gura căscată pe cei mai mulți dintre cei prezenți: "M-ai trădat ca pe Iisus Hristos".

Potrivit unor membrii PNL care au fost prezenți la ședință. Uioreanu l-a acuzat pe Marius Nicoară de duplicitate și de faptul că în timpul campaniei electorale acesta ar fi avut o înțelegere secretă cu Alin Tișe, candidatul PD-L pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Cluj. Cei doi candidați, Nicoară și Tișe ar fi avut aceiași consilieri de campanie electorală și foloseau aceeași tipografie. Uioreanu ar fi pomenit și de un incident din timpul campaniei electorale în care activiștii PNL distribuiau un manifest PD-L, în care el era ironizat prin caricaturi și pamflete.

În fața acestei acuzații, Nicoară a părăsit sala unde avea loc ședința fără să se mai întoarcă în sediul partidului.

Horea Uioreanu nu a putut fi contactat. În schimb, Marius Nicoră a recunoscut că șeful de la CJ Cluj a folosit expresia "m-ai trădat ca pe Iisus Hristos". "A zis așa ceva, dar nu la mine s-a referit, ci la alții. Eu sunt sincer și recunosc că a existat o mică dispută între noi legată de funcțiile care se cuvin PNL și de modul cum trebuie procedat. Eu am vrut prima dată să vedem ce funcții primim, iar apoi să discutăm de oameni, iar el s-a referit la faptul că prima dată trebuie aleși oamenii care trebuie să ocupe aceste funcții", a spus Nicoara.

 

Sedință cu scântei la PNL Cluj. Zilele lui Marius Nicoară sunt numarate în fruntea PNL Cluj

Comentarii Facebook