Tise: Vrem sa investim in stadionul CFR Cluj. Paszkany a declarat ca nu crede in promisiuni VIDEO


Consiliul Judetean Cluj isi pastreaza oferta de a investi in stadionul echipei CFR Cluj, pentru a-l aduce la standardul Elite. Patronul echipei, Arpad Paszkany, sustine ca nu mai crede in promisiuni.

"Imi mentin acelasi punct de vedere. Cred ca noi, Consiliul Judetean Cluj, ne putem implica si sa facem un nou stadion la standarde Elite, sigur in functie de bugetul pe care il avem. Am primit de la CFR Cluj aceasta propunere concreta, dar plenul va decide o comisie la sfarsit de luna, cand facem sedinta. Dorinta mea este sa fie un membru din fiecare partid, pentru a nu exista discutii si politizarea acestui subiect.

Comisia va analiza cererea CFR -ului si va analiza toate documentele pe care le are clubul CFR, iar dupa aceasta discutie va veni in plen cu o propunere. Dorinta noastra este ca in acest an sa ne apropim de finalizarea unei discutii, tocmai pentru a putea sa prindem in bugetul de anul viitor eventuale sume, daca se decide in plen acest lucru. Important a se sti ca nu se poate decide acest lucru, decat cu votul tuturor partidelor, pentru ca in aceasta situatie este nevoie de o majoritate, care nu poate fi asigurata doar de PDL si de UDMR", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca nu mai crede in aceste promisiuni. Ne-au promis ca vor transforma stadionul din Gruia la nivel de Elite. Eu stiu ca a fost o chestiune absolut smechereasca. Noi am inaintat doua scrisori si de 30 de zile nu am mai primit niciun raspuns de la Consiliul Judetean Cluj.

Ne-au spus ca sunt dispusi sa investeasca intre 10 si 15 milioane de euro pentru a-l duce la nivel de Elite", a declarat Arpad Paszkany la Digi Sport.

 

Vezi mai jos mai multe detalii despre acuzatiile facute de Paszkany...

Paszkany: CFR Cluj nu are ce cauta pe Cluj Arena! Aste e cea mai mare ilegalitate pe fata

Comentarii Facebook