Paszkany: CFR Cluj nu are ce cauta pe Cluj Arena! Aste e cea mai mare ilegalitate pe fata


Arpad Paszkany acuza conducerea Consiliului Judetean Cluj ca savarseste o ilegalitate in momentul in care nu lasa CFR Cluj sa joace pe Cluj Arena.

"Singurul stadion din Romania unde CFR Cluj nu poate sa organizeze o partida considerata pe teren propriu impotriva unei alte echipe este stadionul Cluj Arena. Vi se pare normal ca in momentul in care se face o investitie de 40 - 50 de milioane de euro intr-un stadion, la care tu depui scrisoare de intentie ca si tu vrei sa participi, ti se spune ca tu nu poti sa joci?

O varianta ca tu sa taci din gura temporar este sa cedezi stadionul tau si atunci putem povesti. Ne-au promis ca vor transforma stadionul din Gruia la nivel de Elite. Eu stiu ca a fost o chestiune absolut smechereasca. Noi am inaintat doua scrisori si de 30 de zile nu am mai primit niciun raspuns de la Consiliul Judetean Cluj.

Ne-au spus ca sunt dispusi sa investeasca intre 10 si 15 milioane de euro pentru a-l duce la nivel de Elite", a declarat Arpad Paszkany la Digi Sport.

Patronul CFR Cluj a mai spus ca toata aceasta poveste i se pare "cea mai mare ilegalitate care s-a comis pe fata. Ce diferenta este intr-un imobil care apartine CJ Cluj, cum e stadionul, si aeroportul sau alte hale. Maine ma duc si eu si le ofer 5.000 de euro, fara licitatie si le pot folosi".

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a declarat ca forul pe care il reprezinta ar putea investi 15 milioane de euro in stadionul "Dr. Constantin Radulescu" in conditiile in care arena ar intra in patrimoniul statului.

Comentarii Facebook