O banca isi va pune numele pe Cluj Arena! Vezi pe ce durata va fi incheiat contractul VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a anuntat ca o societate bancara, reprezentantiva pentru Cluj-Napoca, isi va pune numele pe stadionul Cluj Arena.

"In prezent se contureaza o propunere venita din partea unei banci, reprezentantive pentru noi, pentru Cluj, pentru Transilvania. Eu sper ca in cel mai scurt timp sa putem concretiza aceste discutii. Orice suma de bani, pe care Cluj Arena o primeste de la o societate care doreste sa atribuie aceasta denumire este binevenita, avand in vedere costurile de intretinere destul de mari.

Ne dorim contractul sa fie pe minim 3 ani, 3 sau 5 ani, pentru ca nu putem schimba in fiecare an denumirea. Dorinta noastra este sa fie pe minim 3 ani. Suma pe care o vom primi va fi o suma care sa ajute la intretinere si care va scadea presiunea, in ceea ce priveste costurile. Acestea sunt foarte mari, mai ales in perioada de iarna, ganditi-va ca instalatiile de incalzire trebuie sa functioneze permanent, asa ca orice suma venita de la societate bancara ne va ajuta foarte mult", a declarat Alin Tise.

Costurile de intretinere ale stadionului Cluj Arena se ridica lunar la 60.000 de euro, din care 15.000 sunt achitate de echipa Universitatea Cluj.

Asadar, contractul pe trei ani cu "banca din Transilvania" ar urma sa aiba o valoare minima de un milion de euro, precizeaza surse din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

Comentarii Facebook