Tișe îl trage după el pe necunoscutul Adrian Papahagi în Colegiul 1. Cei doi le trimit clujenilor scrisori la pachet - FOTO

 

Adrian Papahagi, candidatul PDL pe Colegiul 1 - Camera Deputaților, și Alin Tișe, candidatul din Colegiul 1 - Senat, își fac campanie la pachet. Ei au început să le trimită scrisori clujenilor pentru a le lua voturile.

 

Fiindcă nu ne-a întâlnit încă, îmi permit să mă prezint”, scrie Adrian Papahagi în scrisoarea sa, conștient că lumea nu îl cunoaște deloc. El le spune alegătorilor că are 36 de ani și că locuiește de o viață în Mănăștur și se laudă cu succesele tatălui său, profesorul universitar Marian Papahagi. 

 

Alături de Alin Tișe și Daniel Buda, alături de toți colegii din PDL și Alianța România Dreaptă, voi promova reforma administrativ-teritorială a țării. Clujul trebuie să devină în mod real, nu doar pe hârtie, capitala unei regiuni de dezvoltare cu populația mai mare decât țări precum Slovenia și stăpână peste un buget important. Clujul nu mai trebuie să ceară de la ministere banii care i se cuvin, ci să-și negocieze direct la Bruxelles fondurile pentru infrastructură, pentru crearea locurilor de muncă, pentru noi investiții, pentru un mare spital regional”, a mai scris Adrian Papahagi. 

 

La rânul lui, Alin Tișe, se laudă cu faptul că a luat votul clujenilor pentru Consiliul Județean (CJ) Cluj, dar nu precizează că a și pierdut lupta. ”Din 9 decembrie doresc să susțin nevoile tale în parlament ca senator. Să ai o voce care să îți asculte sufletul. Să se bată pentru tine. Ai nevoie de un om al faptelor, care a demonstrat că face ceea ce zice”, a scris Tișe în scrisoare.

 

Fostul președinte al CJ Cluj i-a obișnuit pe clujeni cu scrisorile trimise în cutia poștală în preajma alegerilor. Nu a precizat nicoiodată de unde are baza de date cu adresele, mai ales că unora le trimite chiar fi felicitări de ziua lor de nastere.

Comentarii Facebook