USL Cluj îi acuză pe rivalii de la PDL că au furat startul în campania electorală

 

Reprezentanții USL Cluj îi acuză pe candidații PDL, Alin Tișe și Adrian Papahagi, că au furat startul în campanie și au împărțit deja materiale electorale în cutiile poștale ale clujenilor.

 

Am primit din partea cetăţenilor din cartierele Mănăştur şi Grigorescu din Cluj-Napoca mai multe sesizări potrivit cărora au găsit în cutiile poştale pliante electorale ale candidaţilor PDL Alin Tişe şi Adrian Papahagi, primul candidat pentru Senat în Colegiul nr. 1 şi celălalt candidat pentru Colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaţilor. Un astfel de start furat este penalizat în orice competiţie, că vorbim de automobilism, schi sau înot. Sunt convins că alegătorii vor penaliza acest start furat al celor doi candidaţi PDL şi cred că şi legea interzice acest lucru. Acest start furat arată disperarea pe care o are PDL în încercarea de a câştiga mai multe voturi”, a declarat Marius Nicoară.

 

Adrian Papahagi se prezintă într-o scrisoare electorală și face promisiuni electorale. 

 

Alin Tișe le cere votul clujenilor pentru a obține un mandat de senator.

 

Tișe îl trage după el pe necunoscutul Adrian Papahagi în Colegiul 1. Cei doi le trimit clujenilor scrisori la pachet - FOTO

Comentarii Facebook