Marius Nicoară nu a putut spune ce PROIECT are dacă va câștiga Colegiul 3 Senat Gherla - Dej - Câmpia Turzii - VIDEO

 

Președintele PNL Cluj, Marius Nicoară, este candidat în Colegiul 3 Senat Gherla - Dej - Câmpia Turzii. Întrebat ce va face pentru oamenii care îl alege, Nicoară nu a putut indica precis un proiect.

 

Același plan pe care l-am avut și până acum pentru că nu discuți despre planuri punctuale, discuți despre modul în care te poți mișca în Parlamentul României și la București la nivelul Guvernului României, lucru pe care l-am făcut indiferent că a fost vorba despre proiecte de construire a bisericilor sau grădinițe, școli, drumuri, infrastructură sau finanțări pentru a avea grijă de cei care sunt în vârstă. 

 

Sunt foarte multe lucruri pe care le-am făcut și pe care le voi face. Cu atât mai mult cu cât Uniunea Social Liberală va câștiga la nivelul României guvernarea din 9 decembrie încolo și altfel voi putea să mă duc la miniștrii noștri decât mă duceam la miniștrii Partidului Democrat. Ei erau opaci, ne țineau cu orele pe la uși, dar de când guvernăm putem să ajutăm și să spjinim, chiar cu un buget sărăcăcios lăsat de Mihai Răzvan Ungureanu și de Emil Boc, bugete strâmbe, dar în această toamnă voi construi un buget sănătos pentru anul 2013, cu care să ne putem ajuta conaționalii și evident pe care care ne-au ales”, a declarat Marius Nicoară.

 

Conform surselor din PNL, Marius Nicoară are șanse foarte mari de a câștiga acel colegiu cu peste 50% din voturi și să ajungă direct senator.

 

USL Cluj și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie - FOTO

Comentarii Facebook