Șoferi FURIOȘI, blocați în parcarea cu barieră din Piața Unirii: Dorel de la ”parcări” i-a luat peste picior - FOTO

 

Parcarea cu barieră din Piața Unirii a dat iar rateuri, marți, 24 septembrie, în jurul orei 15.30. Șoferii nu au mai putut să achite parcarea și să plece.

 

Aceștia au sunat la numărul de urgență, iar Dorel de la fima care se ocupă de întreținere a venit, fără a mai greși piața ca și săptămâna trecut. ”După ce a meșterit câteva minute la automatul de plată a plecat. Cineva a vrut să plătească, dar fără succes. Oamenii au început să strige după el că e nesimțit și că, dacă nu e în stare să repare, mai bine sa lase bariera ridicată și să nu le mai consume din timp”, ne-a scris Mihaela. 

 

Clujeanca a reușit să achite parcarea și a avut inspirația să păstreze și chitanța eliberată de automat. ”Am ajuns la barieră și am băgat tichetul pentru a valida parcarea. Surpriza a fost că nu a vrut să-l ia tichetul și l-am chemat pe cel de la firmă, care mi-a spus cu nerușinare că nu e din acea zi. I-am arătat chitanța și mi-a deschis bariera, fără ca măcar să își ceară scuze”, ne-a mai spus cluejanca.

 

Șoferii adunați în parcare i-au cerut lui ”Dorel” să ridice bariera pentru că au stat și așa o jumătate de oră să îl aștepte și că acest lucru ar reprezenta o compensație. ”Le-a spus cu aceeași nerușinare să meargă la Serviciul parcări să facă reclamații, dacă sunt nemulțumiți”, a mai spus cititoarea noastră.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 


Comentarii Facebook