Miercuri 18 Mai

Dorel de la parcări i-a lăsat pe oameni închiși în parkingul din Piața Unirii. Ce cadou le-a făcut pentru a scăpa de SCANDAL? - FOTO

 

Mai mulți șoferi clujeni au rămas ”blocați” în parkingul cu barieră din Piața Unirii, după ce s-a defectat automatul de plată a parcării.

 

Miercuri, 18 septembrie, între orele 15.00 - 15.45, mai mulți șoferi clujeni reclamă că nu și-au putut achita parcarea și să plece cu mașinile pentru că automatul era defect.

 

S-a sunat de mai multe ori la numărul de telefon de urgență afișat, dar Dorel de la parcări a fost prea surmenat pentru a înțelege ce probleme avem. Într-un final a zis că vine să rezolve problema, dar a încurcat piețele și a ajuns în Piața Mihai Viteazu. Au mai trecut minute bune până când a apărut în Piața Unirii, dar i-a fost frică să dea ochii cu noi. A preferat să deschidă bariera să ieșim fără să mai plătim parcarea”, ne-a povestit Mihaela, martoră la acest incident.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook