Simulare VIDEO cu noul parking din Mănăștur! Pe fundal apar zgârie norii din New York


O simulare video realizată de experții din Primăria Cluj-Napoca prezintă cum ar urma să arate noul parking din Mănăștur, de pe strada Mogoșoaia. În fundal apar imagini cu zgârie norii din New York, cel mai probabil.

Potrivit reprezentanților municipalității, parkingul va avea un regim de înălțime de 2 subsoluri și parter, peste care va fi amenajat un teren de sport.

Pe platforma unde va fi construită clădirea au fost demolate 113 garaje, urmând ca în locul lor să fie construite 292 locuri de parcare, 9 stații de încărcare pentru mașini electrice (din care 5 active și 4 rezervă), 34 locuri de parcare pentru biciclete (în parking), spațiu special pentru 26 biciclete, 23 locuri de parcare pentru motociclete și scutere și locuri de parcare pentru vizitatori.

Valoarea contractului este de 15.400.511,40 lei fără TVA, din care proiectarea este de 406.000 lei, iar execuția 14.994.511,40 lei fără TVA. În 12 februarie s-a dat ordinul de începere a lucrărilor. 

Simularea video are în fundal un oraș al viitorului, în care zgârie-norii domină orizonul. Din imaginile folosite pentru a decora cât mai bine simularea parkingului reiese că ar fi vorba despre New York.

Să credem că municipiul Cluj-Napoca se compară cu uriașa metropolă americană sau a fost vorba numai despre un elan al celor care au făcut clipul?

Comentarii Facebook