Imagini cu craterele din Turda. Primarul Cristian Matei (PSD) este acuzat că doarme - FOTO


Turdenii se plâng și ei de gropile din trafic și de lentoarea administrației locale. 

O imagine de seara din Turda noastra draga: craterele de la intersectia strazilor Basarabiei si Clujului! Atat de mari incat le fac o concurenta remarcabila celor de pe Luna! Si primarul doarme si directorul Balahura de la Domeniul Public doarme si el un somn adanc! Credeti ca le vor popula cu puiet de crap? Sau... trebuie sa fim primul oras din tara in care un camion a fost inghitit de o groapa?! Sau... sunt ceva exploatari miniere de suprafata? Om fi descoperit lignit in plina strada! Remarcabil! Este, oare, indiferenta sau incompetenta? Sau amandoua?!”, a relatat Ciprian Rigman.

Primar în Turda este este Cristian Matei, PSD, dar se pare că apartenența la acest partid nu însemnă că primește bani mai mulți pe linie guvernamentală.

Turda s-a evidențiat în 2018, după ce a primit premiul european pentru planificarea mobilității urbane durabile, pentru viziunea clară de planificare, strategia robustă de finanțare și obiectivele măsurabile. De asemenea, sute de mii de turiști au vizitat Salina Turda și au adus venituri importante la visteria locală.

Craterele din asfalt, însă, arată că banii nu au fost cheltuiți pentru dezvoltare.

51957970_2043477009073689_4205694631226114048_n.jpg 

Foto: Intrarea în Turda dinspre Cluj-Napoca

Comentarii Facebook