Sens unic pe strada Muncitorilor din Florești spre DN 1

 

O dată cu introducerea sistemului de benzi reversibile în Florești va fi introdus un sens unic de circulație pe strada Muncitorilor. 

 

În ceea ce privește sistematizarea traficului în zona Tăuțiului-Poligonului, după introducerea sistemului de benzi reversibile va fi introdus un sens unic pe strada Muncitorilor, cu sens de mers SPRE DN1 Avram Iancu. 

 

Încercăm să oferim condiții de trafic decent pentru toți floreștenii. Situația însă nu se va rezolva peste noapte. Absolut, după realizarea Drumului de ocolire Nord și a sistemului inteligent de semaforizare, traficul va fi decongestionat. Sper ca acest lucru să se întâmple anul viitor pe vremea aceasta. De asemenea, contez pe un viitor debușeu al traficului și utilizarea sporită a mijloacelor de transport în comun pentru că, să nu uităm, începând de luni, cursa M26 va circula până la Opera Maghiară, iar prețul unui bilet dublu, care va permite circulația pe o linie de Florești plus una de municipiu, va fi de 4 lei”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Comentarii Facebook