Se inchide circulatia auto in Piata Garii, intre strada I.L. Caragiale si strada Horea


Primaria municipiului Cluj-Napoca va inchide pana in data de 20 mai, circulatia auto in Piata Garii, intre strada I.L. Caragiale si strada Horea, pentru sensul de mers dinspre Pod Locomotivei spre strada Caii Ferate.

Masura intra in vigoare in noaptea de vineri spre sambata si a fost luata in vederea efectuarii lucrarilor la linia de tramvai din curbele: Piata Garii - strada I.L.Caragiale, respectiv Piata Garii - strada Horea.

Pe parcursul lucrarilor, traficul auto in Piata Garii se va desfasura pe zona din fata garii mari, fiind asigurata cate o banda pe sens.

Alte modificari ale circulatiei in timpul lucrarilor:

1. Interzicerea  accesului auto pe strada Horea dinspre Piata Garii
2. Instituirea sensului unic de circulatie pe strada Burebista, dinspre strada Caii Ferate spre strada Decebal. Aceasta strada va prelua traficul auto care nu va mai putea accede pe strada Horea dinspre Piata Garii.
3. Traseele alternative de circulatie:

- pe directia Podul Locomotivei - centru: strada Fericirii - strada Campeni - strada Horea; Podul  Locomotivei - Piata Garii - strada Burebista - strada Iuliu Coroianu - strada Traian - pod Traian
- pe directia strazii Caii Ferate - centru: strada Burebista - strada Iuliu Coroianu - strada Traian - pod Traian

4. Mutarea sensului giratoriu de la intersectia Piata Garii - strada Horea, la intersectia cu strada Burebista pentru facilitarea accesului auto pe strada Burebista.

5. Interzicerea stationarilor si parcarii in fata garii mari in afara zonei delimitate cu balize, pentru a se putea asigura cele doua benzi de circulatie.

Ne cerem scuze participantilor la trafic si locuitorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat si ii rugam sa se conformeze noilor reglementari de circulatie.  

Comentarii Facebook