Miercuri 24 Aprilie

ESEC TOTAL! Candidatul USL la Primaria Turda a fost exclus din PSD


In urma abaterilor din ultima perioada, Biroul Permanent Judetean PSD Cluj a aprobat in unanimitate excluderea din partid a lui Radu Stoica, candidatul USL la Primaria Turda, si a lui Cornel Sarbu.

"Am votat in unanimitate astazi excluderea celor doi din PSD din cauza abaterilor pe care le-au avut in ultima perioada. Aceasta trebuie sa fie si un semnal de alarma pentru toti cei care nu isi doresc sa fie alaturi de noi decat din oportunism. Am analizat faptele lui Radu Stoica si am decis ca masura pe care am luat-o azi este fireasca. La propunerea mea, Cristian Matei, presedinte PSD Turda a fost votat in unanimitate drept candidat PSD si sustinut de PNL" a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

"Noi la Turda in aceasta perioada avem nevoie de stabilitate si trebuie sa ne concentram pe castigarea alegerilor", a adaugat Cristian Matei, presedinte PSD Turda.

Radu Stoica a fost anuntat cu surle si trambite, in 10 aprilie.

"Guvernantii sunt foarte aroganti. Foarte distanti. Nu comunica cu populatia. Este o lipsa de dragoste fata de cetatean. Primaria confunda administartia locala, cu propria firma.

Nu simt dorinta cetateanului, nu sesiseaza feed back -ul de la cetateanul turdean si sunt lipsiti de legatura si dragoste fata de el. S-a creat o prapastie intre actuala putere si cetatenii din Turda", declara atunci Radu Stoica.

Comentarii Facebook