Sapte arhitecti au depus proiecte pentru "Filarmonica Transilvania"! - VIDEO


Sapte arhitecti au depus proiecte pentru construirea sediului Filarmonicii Transilvania de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Cel mai bun design va fi ales pana luni, 7 martie, la ora 11.00.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca in total au fost trimise 14 propuneri pentru viitorul sediu al Filarmonicii Transilvania, din cadrul viitorului Centru Cultural Transilvania.

"Au fost 14 proiecte, dar numai 7 s-au incadrat in cerintele noastre. Mai exista un proiect trimis, dar care a ajuns cu intarziere si nu poate fi luat in considerare", a declarat Sorin Apostu.

Din juriul care va alege cel mai bun proiect fac parte 7 arhitecti, care vor lucra pana luni dimineata pentru a studia toate ofertele.

"Este foarte mult de munca pentru ca numai un astfel de proiect are 10 metri patrati si trebuie studiat in detaliu. Proiectul este foarte generos si vrem sa aducem aici cea mai mare orga din Estul Europei si vom avea nevoie de o acustica deosebita", a declarat Mircea Niculescu, managerul proiectului.

Proiectarea va costa 2,6 milioane de lei, fara TVA, si trebuie terminata in 6 luni.


Citeste si...

Licitatia pentru Filarmonica de Stat a fost lansata! Centrul cultural Transilvania va costa 100 de milioane de euro - FOTO

Comentarii Facebook