Tiriac: Basescu ar trebui sa ii inchida pe politicienii intr-o camera, sa le dea paine si apa si sa iasa cu un plan - VIDEO


Ion Tiriac l-a sfatuit pe presedintele Traian Basescu sa ii inchida pe politicieni intr-o camera, sa le dea numai paine si apa, pana cand gasesc un plan de scoatere a Romaniei din criza.

"Ar trebui si opozitia si puterea sa stea macar orele astea de groaza pe care le traim, de criza, la aceeasi masa. Domnul Basescu ar trebui sa-i inchida pe aia toti intr-o camera, sa-i tina acolo o saptamana cu paine si apa, si pe urma cand ar iesi afara, domnul PSD ar avea o cicatrice, domnul liberal doi dinti mai putin, domnul PDL ar iesi fara o mana, dar ar iesi afara cu un plan Marshall", a spus Tiriac la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV.

Omul de afaceri a criticat autoritatile si fapul ca infrastructura din Romania este la pamant cu toate ca in ultimii 20 de ani s-au alocat fonduri.

Tiriac a spus ca nu este interesat sa preia functia de prim ministru.

"Un om care vine prim-ministru nu poate sa rezolve toata treaba intr-o zi. In primul rand trebuie sa lamuresti liderii sindicali ca daca o tinem tot asa, sindicalistii lor o sa plateasca toate oalele sparte", a spus Ion Tiriac.

Omul de afaceri a precizat ca un premier trebuie sa lucreze cu opozitia.

Comentarii Facebook