PSD Cluj sustine ca Rosal nu aduna deseurile din centrul orasului! Sorin Apostu avertizeaza cu rezilierea contractului - VIDEO


Reprezentantii PSD Cluj solicita Primariei Cluj Napoca sa ia masuri impotriva firmei Rosal, care nu aduna resturile menajere din zona centrala. Primarul Sorin Apostu avertizeaza atat firma Rosal, cat si societatea Brantner Veres sa isi faca treaba.

"Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, cat si pe Bulevardul Eroilor, oamenii au ramas fara tomberoane pentru ca municipalitatea a decis ca de zona nu se va mai ocupa Brantner, ci Rosal. Reamintim conducerii portocalii ca sunt situatii in care cetatenii au facut contract cu una dintre cele 2 firme pana la finalul anului, iar acum ii pune in situatia de a plati si celeilalte. Probabil clientela politica trebuie rasplatita pentru previziunile legate de castigatorul alegerilor de la Primaria Cluj-Napoca din 2012, dar dl Apostu nu are dreptul sa o faca pe costurile si inconfortul alegatorilor", a precizat Remus lapusan, presedintele PSD Cluj.

Primarul Sorin Apostu a declarat ca pana la sfarsitul lunii martie, cele doua firme, trebuie sa puna la punct centrele de colectare selectiva a deseurilor. Edilul sef a precizat ca Rosal si Brantner trebuie sa se puna de comun acord si in privinta zonelor pe care le deservesc.

"Pana la sfarsitul acestei luni cele doua firme trebuie sa ne prezinte cateva dintre punctele de colectare regandite in conformitate cu contractul pentru a putea discuta despre grafic. Asa au avut in grafic sfarsitul lunii martie pentru a ne prezenta aceste puncte, dar nu pe hartie, ci in practica. Intre firme exista o lipsa de intelegere si nu neintelegere a unui contract foarte clar. Eu va asigur ca daca nu isi fac treaba neintelesi sau intelesi vor avea sau nu vor avea contract cu primaria", a declarat Sorin Apostu.

 

Citeste si...

Gunoaie stivuite pe Bulevardul Eroilor, ca in Napoli! STIREA CITITORULUI - Galerie FOTO

Rosal si Brantner Veres continua lupta pentru a controla afacerea deseurilor din Cluj Napoca! Intre timp, gunoaiele "mustesc" in cartiere

Firma Rosal, acuzata ca nu aduna gunoiul menajer in Manastur! Sorin Apostu: Sa fiti multumiti cu cat face - FOTO

Comentarii Facebook