Horea Uioreanu propune canonizarea premierului: Emil Gura Sparta de la Rachitele

Deputatul PNL de Cluj, Horea Uioreanu, propune, intr-o declaratie politica, canonizarea premierului Emil Boc, pe care il numeste Emil Gura Sparta de la Rachitele.

 

In opinia liberalului clujean, Emil Boc pare sa fie cel mai nou candidat la titlul de sfant al poporului roman. "Aprecierile la adresa primului ministru exprimate de membri marcanti ai PD-L seamana cu laudele aduse, in fostul regim, de activul organizatiei de baza unui om care urma sa fie trecut pe linie moarta. Cei care depind de el si de functiile sale, cele de sef de partid si de guvern, il ridica in slavi si il victimizeaza. Restul, dornici de o asa zisa schimbare, il lauda, dar dau de inteles ca ar fi vremea ca Emil Boc sa lase libere fotoliile pe care le ocupa. Si unii si ceilalti vad in actualul premier un personaj providential care a salvat Romania de la dezastru", afirma Horea Uioreanu in declaratia politica.

 

Deputatul liberal sustine ca Romania asista la un proces de maximizare a activitatii premierului. "Potentatii portocalii vorbesc despre transformarea romanilor in saracii Europei ca despre cel mai bun lucru care ni se putea intampla. Reducerea drastica a nivelului de trai este numita reforma, iar despre falimentul economiei se spune ca a fost singura masura anticriza valabila si necesara. Emil Boc este prezentat ca fiind omul providential, dar care si-a cam incheiat misiunea. Maurul poate sa moara! Dar pentru ca moartea sa fie mai usoara, trebuie gasita calea cea mai buna. Si ce poate fi mai bun, mai nimerit, decat trecerea in randul aparatorilor patriei, neamului si credintei?", sustine deputatul PNL.

 

Horia Uioreanu crede ca "Sfantul" Emil Gura Sparta de la Rachitele isi va gasi locul in calendar. "Daca nu din alte motive, atunci macar pentru obidienta fata de Traian Basescu si FMI", isi incheie declaratia parlamentarul clujean.

Comentarii Facebook