Firma Tenko se retrage de pe terenul care blocheaza stadionul "Cluj Arena"! VEZI ce despagubiri plateste primaria

 

Firma Tenko a cazut la o intelegere cu Primaria Cluj Napoca in privinta terenului concesionat langa stadionul "Cluj Arena" si care blocheaza terminarea constructiei.

"Am luat act de procesul-verbal al comisiei speciale desemnate de catre Consiliul local sa gaseasca o rezolvare pentru rezilierea contractului de concesiune a societatii care ocupa terenul pe care acum trebuie sa il eliberam in vederea finalizarii stadionului si avand in vedere importanta de a finaliza cu maxima urgenta aceasta problema am decis convocarea deindata a legislativului local" a declarat primarul Sorin Apostu.

Comisia de negociere desemnata de Consiliul local Cluj-Napoca a propus reprezentantilor firmei Tenko SRL, despagubiri in valoare de 60.000 de euro pentru investitiile realizate pe terenul concesionat.
 
Valoarea solicitata de catre SC Tenko SRL a fost de 96.000 de euro, reprezentand investitii de 68.000 de euro si alte pretentii in valoare de 28.000 de euro. propunerea primariei a fost acceptata si joi, 10 martie, Consiliul Local se va intruni pentru a parafa intelegerea.

 

Dupa ceva reveni in proprietatea administratiei locale, acest teren pe care firma Tenko a construit un imobil, va fi predat Consiliului Judetean Cluj pentru continuarea investitiei la stadionul "Cluj Arena".

Comentarii Facebook