Firma Rosal, acuzata ca nu aduna gunoiul menajer in Manastur! Sorin Apostu: Sa fiti multumiti cu cat face - FOTO


Firma Rosal este reclamata de locatarii de pe strada Arinilor ca nu asigura suficiente pubele de gunoi.

"L-ati obligat pe Veres sa plece, si a plecat, a venit Pigoana (n.red Rosal Grup) cu 2 pubele in locul celor 4 containere, si asa arata locul nostru pentru gunoi acum, de pe strada Arinilor nr. 18. O sa ne obligati sa si platim factura?", se intreaba Vasile Stuparu.

Raspunsul trimis de primarie este socant: sa va multumiti ca v-a pus doua pubele, pentru ca Rosal Grup nu are contract inca in acea zona.

"Pe Arinilor 18 nu a fost Veres, a fost si exista inca "cupele" firmei vechi, Prival, tocmai de aceea nu s-au putut pune altele in punctul gospodaresc. Oricum Arinilor 18 inca nu are contract cu Prigoana, insa de dus va duce gunoiul din acele tomberoane, vi le-a pus de bun simt. Si eu lucuiesc tot pe Arinilor, insa nu la 18 si tocmai ca am sunat la Rosal sa ma interesez despre ceea ce a-ti postat dumneavoastra. Intrebati-va administratorul despre 'reusita' lui cu acel punct gospodaresc, asta pana nu va intreaba primaria de contract", a declarat primarul Sorin Apostu, intr-un raspuns la aceasta problema postat pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Daca va confruntati cu probleme similare puteti sa le semnalati pe adresa office@stiridecluj.ro si le vom publica.

Comentarii Facebook