Rosal si Brantner Veres continua lupta pentru a controla afacerea deseurilor din Cluj Napoca! Intre timp, gunoaiele "mustesc" in cartiere


Razboiul Rosal si Brantner Veres, pentru controlul colectarii deseurilor menajere din Cluj Napoca, continua nestingherit. Arbitru este primaria, care ameninta cu amenzi, dar nu "musca".

Un clujean a fotografiat un punct gospodaresc de langa blocul in care sta si a postat imaginile pe site -ul domnuleprimar.ro.

"Nu este singurul punct in care Rosalul ne umple de gunoaie. Va rugam sa luati masuri, daca au dorit sa faca curata atunci sa faca nu sa se dea rotunzi. Este strigator la cer ce se intampla. Ne sufocam de atata miros de gunoaie", a scris Marian Rosca, intr-un mesaj adresat primarului Sorin Apostu.

Primarul i-a transmis sa comunice "politiei comunitare, la telefon 0264.59.87.84, adresa punctului gospodaresc, pentru deplasarea pe teren in vederea luarii masurilor care se impun".

Purtatorul de cuvant al primariei Cluj Napoca, Oana Buzatu, a declarat ca, din 28 octombrie, colectarea deseurilor menajere in Cluj Napoca a fost repartizata pe doua Sectoare. Rosal Grup deserveste cartierele Manastur, Zorilor, Gruia, Grigorescu si o parte din centru, iar Sectorul II a revenit firmei Brantner Veres.

"Cele doua firme au avut probleme, dar acum se pare ca au ajuns la o intelegere. Maisunt unele probleme pentru ca nu pot colecta deseurile pana cand nu exista un contract clar semnat cu populatia. Vom imparti fluturasi in posta pentru a le explica oamenilor ca trebuie sa semneze noile contracte", a declarat Oana Buzatu.

 

Primaria a primeste zilnic numeroase plangeri, in special din partea clujenilor care locuiesc in Manastur, care reclama faptul ca nicio firma nu aduna deseurile.

 

Sefii firmelor Rosal si Brantner Veres isi disputa o afacere extrem de banoasa, de circa 400.000 de euro pe an si nu vor sa se retraga din cartierele pe care le gestionau pana acum pentru a-si prelua noile locatii.

 

Comentarii Facebook