PSD Cluj: Angajatii Primariei Cluj-Napoca sunt pontati cu un aparat de scanat amprente


Angajatii Primariei Cluj-Napoca sunt pontati la iesirea din institutie cu ajutorul unui aparat de scanat amprente. Reprezentantii PSD Cluj acuza ca demnitatea angajatilor este "calcata in picioare".

"S-a inceput prin amprentarea tuturor functionarilor din Primarie, actiune umilitoare asupra unor oameni ce se considerau liberi si care au acceptat in mare parte acest procedeu sub efectul presiunilor la care au fost supusi. Cei care au refuzat sa-si dea acordul sunt obligati sa semneze o condica de prezenta la cabinetul primarului si fiind considerati nesupusi se pare ca presiunile exercitate asupra lor sa se incoloneze si sa nu mai comenteze cand li se ordona ceva au crescut considerabil", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

Liderul social democrat sustine ca "toti acesti oameni sunt cetateni liberi, care au dreptul de a refuza o procedura care le invadeaza intimitatea intr-un mod nepermis. Majoritatea oamenilor care lucreaza in primarie sunt functionari publici cu drepturi si obligatii clar stabilite de lege si intre ei si primarul ales, o data la 4 ani, ar trebui sa existe in afara raporturilor de subordonare firesti, o relatie de colaborare necesara rezolvarii problemelor impuse de guvernarea orasului si nu o relatie de supunere oarba de tipul vechil-serb pe care se pare ca incearca sa o impuna actualul primar".

 

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca nu au comentat inca afirmatiile facute de liderul PSD Cluj-Napoca.

 

Vezi si...

PSD Cluj vrea o sosea suspendata de 5 kilometri peste Somes! Investitia ar fi de 25 de milioane de euro - FOTO

PSD Cluj propune si construirea unui tunel subteran pe sub zona centrala a orasului - FOTO

 

Comentarii Facebook