PSD Cluj: Alin Tișe cere guvernului Ponta să rezolve nereușitele sale locale

 

Reprezentanții PSD Cluj îi atrag atenția senatorului Alin Tișe că nu poate să ceară guvernului Ponta să rezolve promisiunile sale locale, pe care nu le-a onorat cât timp a fost președintele Consiliului Județean Cluj. 

 

”Inaugurarea pistei de aterizare-decolare de 2.100 metri a Aeroportului Internațional Cluj ”Avram Iancu”, intrarea în linie dreaptă a autostrăzii Turda-Sebeș, care va lega Clujul de Europa prin Coridorul IV,  finanțarea cu prioritate, integral de la buget de stat în 2014 a autostrăzii Braşov-Cluj-Borş (tronson Suplacu de Barcău-Borş) sunt niște proiecte care-i amintesc senatorului Tișe, neputința administrativă din perioada 2008-2012”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

PSD Cluj amintește alte mari proiecte din Transilvania vizate de guvernul Ponta, finanţate cu prioritate din fonduri europene nerambursabile sau fonduri rambursabile în 2014:

 

- autostrăzile Lugoj-Deva (tronsonul Dumbrava-Deva şi Lugoj-Dumbrava), Sebeş-Turda, Orăştie-Sibiu, Arad-Timişoara şi by-pass Arad, Nădlac-Arad şi Timişoara-Lugoj.

- construcţia variantei de ocolire a oraşelor Deva-Orăştie la standard de autostradă şi a variantei de ocolire a oraşului Sibiu (proiecte pentru care ordonatorul principal de credite este Secretariatul General al Guvernului).

- reabilitarea liniei de cale ferată Braşov-Simeria (secţiunea Coslariu – Sighişoara şi Coslariu-Simeria), componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteză maxima de 160 km/h.

- reabilitarea liniei de cale ferată Frontieră-Curtici-Simeria.

 

Reprezentanții PSD Cluj au realizat o listă cu promisiunile neonorate ale lui Alin Tișe:

 


Comentarii Facebook