Antonescu, despre atacul purtătorului de cuvânt al Guvernului: Nu o comentez că cine știe ce sondaje mai apar


Președintele PNL, Crin Antonescu, etse de părere că afirmațiile făcute de purtătorul de cuvânt al Guvernului la adresa șefului statului sunt ”de necomentat”.

Liderul liberalilor nu a vorbit prea multe despre declarații făcute duminică seara de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, l-a acuzat pe Traian Băsescu că ar fi ”beat”.

"Este de necomentat", a spus Antonescu, luni. "Şi mai bine nu o comentez, altfel cine ştie ce sondaj de 3% mai apare", a adăugat liderul PNL, aluzie la meseria de sociolog a lui Palada, potrivit realitatea.net.

"Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent și matrafoxat. În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, și-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute și a ieșit să acopere spațiul mediatic. “Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariștii care nu au economiști în redacții”. Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere. În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, încă un carton la domnu’. Își face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o țară întreagă. Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul! Stai, că-l trimite și la Curtea Constituțională. Nici n-a așteptat să vină concluzia de la Parlament că știe deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’", a scris Paladă pe Facebook.

Comentarii Facebook