Primăria Feleacu vrea bani pentru a ceda terenul pe care e noua groapă de gunoi ecologică - VIDEO

 

Primăria comunei Feleacu "ţine în şah politic" Consiliul Judeţean Cluj şi refuză să cedeye terenul pe care este amplasată noua rampă de gunoi ecologică a judeţului.

 

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a spus că pretenţiile sunt absurde şi că "este un contract pe care l-am avut anul trecut şi nu trebuia plătit nimic. Primăria Feleacu intra cu această constribuţie de teren în ceea ce se construieşte la ora actuală. Faptul că cei din consiliul local Feleacu sau primarul de acolo s-au răzgândit peste noapte denotă şi un pic de neseriozitate. Vom analiza şi vom găsi soluţii. Nu li se vor da bani"

 

Întrebat dacă crede că problema este că primarul din Feleacu este PDL -ist, Horea Uioreanu a declarat că: "Nu. S-au gândit că "Hai să speculăm noi la o investiţie care interesează tot judeţul!". Noi nu vom fi de acord cu nicio modificare. Există o înţelegere. Nu noi am făcut-o. Era pe vremea aceea, şeful lui de partid la Consiliul Judeţean Cluj, domnul Tişe, iar noi respectăm acea înţelegere. E o dorinţă de a obţine bani din orice, fără să gândeşti", a mai spus preşedintele CJ Cluj. 

 

Obţinerea terenului este foarte importantă, deoarece investiţia în noul depozit ecologic de colectare a gunoaielor menajere este făcută din fonduri europene.

 

Noua rampă de gunoi a Clujului, gata până în martie 2014. Dispare DALLAS -UL de la Pata Rât? - VIDEO 

Comentarii Facebook