Boc: Clujul a ajuns rampa de gunoi pentru tot judeţul - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat că clujenii se vor putea trezi cu gunoaiele menajere neridicate şi îi acuză pe şefii judeţului că fac "circ", dar nu vin cu soluţii.

 

"Dacă nu ar veni gunoaiele din altă parte, Clujul nu ar avea o problemă, acum, până când se dă în folosinţă noua celulă a depozitului ecologic. Trag un semnal de alarmă foarte serios Consiliului Judeţean Cluj să rezolve problema cu Feleacu, pentru că viitorul depozit încă nu are proprietatea terenului. Acel teren aparţine comunei Feleacu şi am înţeles din discuţia de ieri că nici nu doresc cei din Feleac să predea terenul. Orice zi care întârzie ne pune în dificultate pe toţi, în privinţa administrării gunoaielor. 15 aprilie 2013 era primul termen pentru predarea primei celule unde să se depoziteze gunoaiele. Suntem în 24 aprilie şi nici poveste, dar vorbim de sfârşitul anului.

 

Dacă autorităţile îşi vor băga nasul aşa cum fac în momentul de faţă, doar să-i încaiere unii pe alţii, vom avea probleme cu gunoaiele. Eu cred că această soluţie trebuie tratată cu calm. Fiecare să facă ce trebuie şi ce poate şi să rezolve problema.

 

Noi, pentru clujeni, am făcut tot ce am putut. Am pus la dispoziţie teren împreună cu operatorul rampei (n.red. SC Salprest Rampă), pentru clujeni. Acum dacă prefectul sau preşedintele Consiliului Judeţean, nu ştiu cine a dat dispoziţie să vină gunoaiele din tot judeţul aici, trebuie să îşi asume şi ei responsabilitatea şi să pună la dispoziţie teren aici sau în altă parte. Nu pot fi clujenii groapa de gunoi pentru întregul judeţ în momentul de faţă.

 

În al doilea rând, Prefectura Cluj şi cu Consiliul Judeţean să termine prima celulă pe care o au de făcut, care trebuia terminată în 15 aprilie", a declarat Emil Boc. 

Comentarii Facebook