Prefectul Florin Stamatian a adormit in timpul discursului sustinut de Emil Boc la Cluj - VIDEO


Prefectul Florin Stamatian a adormit de cateva ori in timpul discursului sustinut de Emil Boc la Palatul Administrativ Cluj, in fata oficialitatilor si a liderilor PDL.

Plictisit probabil de discursul premierului, care a vorbit despre revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativ teritoriala a Romaniei, prefectul Florin Stamatian a atipit, fiind cotit de cateva ori de deputatul Daniel Buda, care a vrut sa evite unele momente penibile.

La finalul discursului, care durat mai bine de o ora, premierul a facut o gluma si a spus: "Cam mult am vorbit. I-am promis domnului prefect ca voi fi mai scurt, dar am vrut sa va spun din gandurile pe care le avem si din lucrurile pe care le promovam la nivel national".

Prefectul a declarat si el la final ca nu a adormit, ci ca i-a fost foarte cald.

 

La dezbaterea condusa de Emil Boc au participat sefii serviciilor descentralizate din Cluj, care nu au fost nici ei foarte interesati de subiectele premierului. Dovada sta faptul ca la final, cand Emil Boc a asteptat intrebari pe temele de actualitate: regionalizare, modificarea Constitutiei, nimeni nu a avut nimic de adaugat.

Comentarii Facebook