PDL -iștii îl acuză pe Uioreanu că face prea multe deplasări în străinătate. Uioreanu: Vreau să aduc 15.000 de locuri de muncă în Cluj

 

PDL -știi clujeni îl acuză pe Horea Uioreanu că face prea multe deplasări în străinătate și îi cer să spună ce rezultate a avut.

 

Din punct de vedere a cheltuirii banului public, majoritatea USL -ită din Consiliul Județean Cluj este datoare să dea explicații cetățenilor județului Cluj, care este scopul acestor călătorii prin străinătate, câtă vreme în trei luni și ceva de mandat s-au plimbat mai mult ca alții în trei mandate. De aceea cred că efectuarea acestor mini-concedii ale celor de la USL prin străinătate trebuie să aibă și niște rezultate concrete. Cer public să prezinte rezultatele acestea concrete, a cheltuielilor făcute, precum și stoparea acestor călătorii peste hotare, dacă acestea nu aduc beneficii concrete județului Cluj”, a acuzat Alexandru Coroian, liderul consilierilor județeni PDL și candidat în Colegiul 9 din zona de munte.

 

Îi cer lui Alexandru Coroian să înceteze să își mai facă campanie electorală pe numele meu și să facă pe numele lui Alin Tișe. Eu, la fiecare venire și plecare, am anunțat ce am făcut în timpul deplasărilor și nu sunt dispus să îi răspund domnului Coroian. Pe el nu îl interesează actul administrativ. Numai imaginea. 

 

Eu am promis că fac 15.000 de locuri de muncă. Ei, el și cu Alin Tișe, au risipit 25.000 de locuri de muncă în mandatul lor. Nu pot să fac aceste locuri de muncă, decât prin contacte cu partenerii străini și deja sunt multe firme interesate de parcurile noastre industriale. Eu am politică de deschidere a administrației clujene, ei au făcut una de închidere”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Noul președinte al Consiliului Județean Cluj a fost până acum în deplasări în Polonia, Italia și China. Din Italia și-a anunțat interesul pentru a investi la Jucu producătorul cozonacilor Panettone.

 

Producătorul de Panettone, Battistero, va investi la Cluj 50 de milioane de euro. 500 de locuri de muncă vor fi disponibile

Comentarii Facebook