Uioreanu, acuzat că face presiuni asupra primarilor din Colegiul 9 pentru a-și favoriza soția

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, este acuzat de liderul consilierilor județeni PDL, Alexandru Coroian, că face presiuni asupra primarilor din Colegiul 9, unde candidează soția acestuia, Elena Ceușan. 

 

Îl avertizez pe domnul Uioreanu, pentru a doua oară în mod public, să nu confiște instituțiile statului în folosul intereselor familiei sale, să înceteze presiunile asupra primarilor PDL, întrucât primarii PDL își vor păstra linia politică și nu vor accepta să intre în slujba familiei Uioreanu. Este vorba de presiuni legate de modul de colaborare viitor între primarii nostri și Consiliul Județean Cluj, tot felul de referiri la cum se va împărți bugetul pe viitor. Lucruri absolut anormale și care țin de evul mediu politic”, a spus Alexandru Coroian, care nu a dorit să nominalizeze un primar amenințat de Uioreanu.

 

Îi aștept pe acei primari, pentru că am ușa deschisă tuturor, să spună dacă am făcut presiuni asupra lor. Eu nu am condiționat primarii așa cum au făcut ei, în timpul administrației Alin Tișe. Îi rog personal să vină și să spună public aceste lucruri, pentru că pe vorbele domnului Coroian nu mă bazez”, a răspuns acuzațiilor Horea Uioreanu.

 

Alexandru Coroian candidează pe Colegiul 9 din zona de munte și este în competiție cu Elena Ceușan, candidatul USL pentru funcția de deputat.

Comentarii Facebook