PDL Cluj raspunde PSD Cluj, care sesizeaza ANI in cazul Coroian: Remus Lapusan face afaceri cu RATUC


PDL Cluj a iesit la atac in urma declaratiei facuta de tinerii social democrati, care vor sesiza ANI pentru un caz de incompatibilitate in ceea ce-l priveste pe Alexandru Coroian, vicepresedintele CJ Cluj.

"Este absolut remarcabila prestatia tanarului Oniga, lider al Organizatiei Judetene de Tineret de a-si dedica timpul studierii actelor legislative in mod total eronat ignorand faptul ca aplicabilitatea normativa este generala si nu discretionara sau dupa bunul lor plac. Probabil ca in lipsa unor activitati concrete sau din dorinta de a indeparta atentia opiniei publice de la problemele propriilor membrii  de partid, Oniga Gabriel, in pragul alegerilor electorale posteaza in aparatorul de drept al sefului sau de partid si invoca o posibila stare de incompatibilitate in cazul vicepresedintelui Consiliul Judetean Cluj, democrat-liberalul Alexandru Coroian, situatie care excede prevederilor legale.

PDL Cluj le recomanda colegilor mai tineri din Opozitie sa isi concentreze atentia pe activitatile caracteristice unei organizatii de tineret si sa nu devina portavocile seniorilor, iar daca tot isi doresc sa iasa in evidenta prin astfel de lucruri le recomandam un amplu material de studiu si anume situatia domnului Remus Lapusan care de altfel, in calitate de  consilier local,  a votat bugetul regiei de transport public din Cluj-Napoca, desi era si probabil ca este si astazi, director la firma de asigurari care a incheiat polite RCA si CASCO pentru masinile de transport in comun din Cluj-Napoca, intre anii 2009 si 2011", se arata intr-un comunicat al PDL Cluj.

Democrat liberalii se intreaba: "Oare, in ceea ce il priveste pe domnul consilier local si presedinte PSD Cluj, Remus Lapusan, nu ar trebuie aplicat acelasi regim de cercetare a unei posibile stari de incompatibilitate? Sau rigorile legii, in opinia celor de la USL se aplica in mod discretionar? Credem, astfel, ca ipocrizia membrilor PSD a ajuns la un maxim istoric, membrii acestei formatiuni candidand cu colegii lor din tara pentru distinctia "cel mai demagog pesedist", juriul format din Ion Iliescu, Adrian Nastase si Victor Ponta pregatind, probabil, premii similare celor din dosarul 'Trofeul calitatii'".

 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Alexandru Coroian, ar fi incompatibil

Comentarii Facebook