Parcul Central din Cluj Napoca va fi inchis partial pentru lucrarile de modernizare! Contractul cu firma ACI va fi semnat luni, 11 aprilie - VIDEO


Contractul de reabilitare a Parcului Central va fi semnat luni, 11 aprilie, cu firma ACI, dupa ce contestatiile depuse de alte societati au fost respinse.

"Avem licitatie atat pentru managementul de proiect impus de legislatia europeana, cat si pentru executia efectuva a parcului. Proiectul a fost intarziat din cauza unei contestatii, dar aceasta a fost solutionata favorabil pentru Primarie. Noi am adjudecat contractul la cel mai mic pret, urmatoarea oferta era la un pret mai mare.

Lucrarile vor incepe pe portiuni, astfel incat accesul publicului in Parcul Central sa nu fie total restrictionat, dar totusi sa finalizam aceste lucruri, pana in vara anului viitor
", a declarat Sorin Apostu.

De asemenea, acest proiect presupune si refacerea cladirii vechiului casino, unde vor fi oficiate casatoriile si vor fi amenajate si spatii expozitionale.
 
Licitatia pentru reabilitarea Pacrului Central "Simion Barnutiu" a fost castigata de ACI, care a inaintat o oferta de 17 milioane de lei, cu 13 milioane mai putin decat estimase Primaria initial.

Cea de-a doua firma care a particiat la licitatie, asocierea Electrogrup - Kiat, a oferit 22 de milioane de lei.

Lucrarile ar urma sa dureze pana in vara anului 2012.

Comentarii Facebook