Miercuri 24 Aprilie

Pe noul portal de 5.500.000 de lei al Primariei Cluj veti afla prin newsletter daca aveti amenzi si dari neplatite! Vezi detalii


Primaria Cluj Napoca a lansat licitatia pentru realizarea site -ului de 5.500.000 de lei, finantat din fonduri europene. Portalul de tip e-administratie va permite plata online a impozitelor si trimiterea de sesizari, fara a mai suna la Primarie.

Potrivit caietului de sarcini, noul portal ii va inlocui functionarii care intra in contact cu "platitorii de taxe" si are ca scop "crearea unui sistem electronic de tip e-administratie prin care cetatenii si operatorii economici pot avea acces facil si on-line (oriunde si oricand) la serviciile administrative. Reducerea spre eliminare a fluxului de documente fizice, a procedurilor birocratice si simplificarea metodologiilor de lucru si eficienta si control al proceselor de interactie cu cetatenii".

Pe viitorul portal vor putea fi solicitate online autorizatii pentru amplasare de bannere si panouri publicitare in oras, organizarea de evenimente publice sau de autorizatii pentru parcari. De asemenea, vor putea fi depuse sesizari de genul: masini abandonate, caini comunitari, cersetorie sau rampe clandestine.

Portalul va contine si o sectiune unde vor fi prezentate campaniile de informare ale Primariei Cluj Napoca.

O noutate este reprezentata de posibilitatea abonarii la newsletter, prin care sa clujenii sa afle cand trebuie sa isi plateasca impozitele si amenzile.

In caietul de sarcini se specifica faptul ca vor fi folosite computerele existente in dotarea Primariei, dar si cele 50 de imprimante. Vor fi achizitionate mai multe servere si surse de alimentare independenta pentru momentele in care sistemul se confrunta cu o pana de curent.

Potrivit rolicitatii.ro, valoarea proiectului estimat de catre Primaria Cluj Napoca este de 5.526.245 de lei si va consta in "servicii de programare si de consultanta software si servicii de asistenta si de consultanta informatica".

Criteriile de adjudecare a contractului sunt: pretul 80% si solutiile tehnice 20%.
            
Ofertele pot fi depuse pana in 23 mai la ora 10.00, iar o ora mai tarziu vor fi deschise.
   
Numele viitorului portal ar putea fi www.e-primarie.ro.

Comentarii Facebook