Angajatul care i-a facut "fraieri" pe clujeni nu a mai fost reangajat la Primaria Cluj, dar a castigat salariile restante - VIDEO

Primarul Sorin Apostu a declarat ca Primaria nu poate face altceva decat sa respecte decizia instantei in ceea ce il priveste pe functionarul Ioan Antonio Chindris.

 

Primaria i-a desfacut acestuia contractul de munca dupa ce in timpul unei greve a spus ca "statul nu il plateste suficient de bine pentru a sta a-i suporta pe toti fraierii care se inghesuie la ghisee".

 

Functionarul a atacat decizia in instanta, iar Curtea de Apel a decis ca acesta trebuie reangajat daca solicita acest lucru si a obligat Primaria la plata salariilor pe perioada in care acestuia i-a fost desfacut contractul.

 

"Este vorba de acel angajat care a ofensat mai multi clujeni care veneau sa-si plateasca si sa intre in relatie cu functionarii Primariei. De asemenea, a si declarat in fata mass-media ca asta este purtarea lui, n-are ce face, asa gandeste el. Noi i-am desfacut contractul de munca. Instanta a decis ca mai trebuie sa-i dam si niste bani daca tot i-am desfacut contractul de munca. Daca a decis instanta, noi nu putem face decat sa ne conformam", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

In acest moment, Ioan Antonio Chindris nu lucreaza la Primarie.

 

Vezi si...

Functionarul care i-a facut "fraieri" pe clujeni trebuie reangajat la Primarie daca solicita acest lucru, potrivit unei sentinte a Curtii de Apel

 

Comentarii Facebook