Orban continuă seria de concedieri: Să o demit pe Olguța Vasilescu mi-a făcut cea mai mare plăcere


Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că a făcut noi demiteri din posturile din Executiv, fiind vizați social-democrații sau cei numiți de PSD. 

Acesta a precizat, însă, că cea mai mare plăcere i-a făcut-o demiterea Olguței Vasilescu.

"Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar placerea cea mai mare mi-a facut sa o demit pe doamna Olguta Vasilescu, care era consilier al premierului. Am eliberat-o sa se ocupe de campanie", a spus Orban, conform realitatea.net.

Lia Olguța Vasilescu a devenit consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură în luna martie, după ce Viorica Dăncilă a propus-o ministru al Dezvoltării și ulterior al Transporturilor, de ambele dăți fiind respinsă de președintele Klaus Iohannis. Astfel, Olguța Vasilescu nu a mai prins loc în Guvern, dar liderii PSD au găsit soluția ca ea să rămână alături de Dăncilă.

Olguța Vasilescu nu a întârziat să îi dea replică.

Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum... Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti! Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?”, a precizat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Comentarii Facebook