Miercuri 24 Aprilie

Klaus Iohannis va organiza o DEZBATERE! Ce a spus despre Viorica Dăncilă


Klaus Iohannis a anunțat că va organiza o dezbatere, fără Viorica Dăncilă, marți, 19 noiembrie.

Despre dezbatere! De ce nu accept o dezbatere cu candidata PSD -ului? Doamna Vasilica Viorica Dăncilă a fost prim-ministru, dat jos prin moțiune de cenzură. A fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD - iste, a sprijinit activ tentativele de acaparare a justiției. A fost activă când a făcut zid în jurul unor persoane cu probleme penale. A fost o persoană foarte activă în guverna, pe scurt, împotriva românilor. Doamna Dăncilă este reprezentanta unui partid nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor și acum minează rolul candidatului democrat și se așteaptă să fie tratată cu respect de toată lumea, ca și cum până acum ar fi apărat democrația și pe români. Nu accept o dezbatere cu o astfel de persoană, care reprezintă tot ceea ce este mai rău în politica românescă. 

Drept urmare voi organiza eu și cu echipa mea, marți, 19 noiembrie, o dezbatere unde voi invita politologi, formatori de opinie, jurnaliști. Va fi o discuție așezată, care va fi pe placul românilor”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis: În ultimii 2 ani nu am fost în concediu. Am păzit România de PSD

Președintețe României e-a mulțumit celor care l-au votat.

Sunt foarte mulțumit și mulțumesc românilor care au venit în număr mare la vot. Mulțumiri speciale aduc diasporei, care s-a mobilizat într-un mod exemplar și cred că au beneficiat de condiții mai bune ca până acum. Și la insistențele mele s-a schimbat legislația și au avut la dispoziție trei zile de vot

Trebuie menționat că noul guvern a organizat impecabil partea care revine guvernului în organizarea alegerilor și , ca atare, nu am avut incidente notabile în cursul zilei de duminică.

Alegerile din primul tur a fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD. A fost cel mai prost rezultat al PSD -ului din primul tur, din ultimii 30 de ani.

Acest PSD, care de 30 de ani este o piedică în dezvoltarea României, dar în ultimii trei ani au reușit să ne ducă pe toți într-o stare stare de disperare, a guvernat țara împotriva României și a românilor. Au încercat să acapareze justiția, sănătatea și toate sistemetele publice. Au încercat să guverneze pentru hoți și să își înșurubeze pilele și neamurile în toate instituțiile. Au atacat tot ce a funcționat în România.

Românii le-au dat câteva lecții pesediștilor. Suntem în curs de realizare a ceea ce am numit România normală. Primul pas s-a făcut în 26 mai, la alegerile europarlamentare și la referendum. La referendum împreună cu 6 milioane de români am spus stop asaltului asupra justiției. Parlamentul nu i-a mai răbdat și a spus stop PSD.

Duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD”, a mai precizat Iohannis.

Iohannis: Problema caselor mele a fost creată în 2000 de PSD

Comentarii Facebook