E din nou licitație pentru studiul de fezabilitate al Drumului Expres CLUJ-DEJ! Ministrul Transporturilor: „Au fost depuse 5 oferte”


Autoritățile bat pasul pe loc! Drumul Expres Cluj-Dej a intrat în faza de studiu de fezabilitate. 

Luni au fost depuse cinci oferte pentru acest proiect a cărui sumă se ridică la valoarea de 28,34 milioane de lei(fără TVA). 

Finanțarea este asigurată prin FEN(Fonduri Europene Nerambursabile), a anunțat ministrul Transporturilor - Sorin Grindeanu. 

„75 de km de Drum Expres, pe ruta Cluj-Dej vor intra în studiu de fezabilitate. Cinci firme au depus oferte pentru elaborarea proiectului a cărui valoare este de aproximativ 30 milioane de lei. 

Contractul trebuie finalizat în 21 de luni, din care 18 vor fi destinate realizării studiului de fezabilitate. Acest drum asigură conexiunea cu viitorul Drum Transregio Gilău-Apahida și cu Autostrada Transilvania”, scrie ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu.

CNAIR a mai lansat la licitație studiul de fezabilitate pentru acest proiect în 2021, când a primit patru oferte. Procedura a fost anulată însă în 2023, pe motiv de abateri grave.

Comentarii Facebook