”O, Boc suprem, doar prin tine vom privi!” Emil Boc, ironizat de activiști după afirmația că daltoniștii betoanelor văd acum Clujul VERDE- FOTO

Primarul municipiul Cluj-Napoca Emil Boc este ironizat pe grupurile activiștilor civici, după ce a afirmat că acum Clujul este atât de verde, încât daltoniștii betoanelor nu mai pot evita să vadă cât spațiu verde există în oraș. 

”O, Boc suprem, doar prin tine respirăm, (...)doar prin tine vom privi!”

Emil Boc este ironizat de activiști după afirmația că Clujul este atât de VERDE, încât ”cei care aveau marota cu betoanele au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor”.


 Mesajul ironic al activiștilor clujeni a fost însoțit de fotografii edificatoare,  care arată clar că în urmă cu câțiva ani în multe zone din Cluj cu care se laudă primarul era, de fapt,  mult mai multă verdeață. 


”Dedicat Marelui Conducător, din partea minusculilor daltonişti 'dă' Cluj. Să ne ierţi, Înălţimea Ta, că, până să ne deschizi ochii, n-am văzut. Doar prin tine respirăm, o, Boc Suprem; de-acum înainte, doar prin tine vom şi privi”, este mesajul ironic pe care i l-au adresat activiștii primarului municipiului Cluj-Napoca.


În urmă cu câteva zile, primarul municipiului Cluj-Napoca a afirmat într-o emisiune că cei care aveau marota betoanelor au șansa să vadă acum verde cât nu au văzut în viața lor.

Fotografiile postate, însă de activiști îl contrazic, întrucât se vede, că, de fapt, acum câțive ani, acele zone erau mult mai verzi decât acum, după ce s-au investit sume uriașe în renovări, în care domină betoanele și granitul.

cluj verde 1.jpg

cluj verde 2.jpg


cluj verde 3.jpg


cluj verde 4.jpg

Mesajul primarului Emil Boc, care i-a atras ironii din partea activiștilor clujeni:

„Cei care aveau marota cu betoanele au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor. Strategia noastră nu a fost aceea de a închide zonele publice cu cele 9 străzi care au fost în lucru, pentru că ar fi însemnat să blocăm mai mult decât era necesar activitatea în zona centrală, să blocăm activitatea economică la mai mulți comercianți, care și așa au avut de suferit câteva luni bune. 

Am deschis de mult timp, lăsând ca ele să se refacă oarecum sub trafic. Dar toate lucrările care se refac, se refac pe cheltuiala constructorului și ca parte a contractului. Și după recepția finală, unele lucrări pot rămâne în observație și în remediere ulterioară.

Toate aceste lucrări acum arată adevărata față, și pe malul Someșului, și în parcul Feroviarilor, și pe Kogălniceanu văd (și ei, n. red.) acești arbori în plus pe care i-am plantat. Pe platoul de la Sala Sporturilor n-au fost niciodată copaci. Acuma cred că au rămas fără benzină cei care vorbesc de betoane la Cluj. Daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”, a declarat în urmă cu câteva zile Emil Boc, în emisiunea ZIUA LVE. 

Foto: Dumitru Cornel Vilcu

Comentarii Facebook