Nicoară la ieşirea din DNA Cluj: "Cred că acuzaţiile nu au o bază serioasă şi reală. Am clarificat totul" VIDEO

 

Senatorul PNL Cluj Marius Nicoară a fost audiat în calitate de martor în dosarul "Referendumul", miercuri dimineaţă, la DNA Cluj.

La ieşirea din sediu, Marius Nicoară a susţinut că totul este un dosar politic, şi că a clarificat totul răspunzând întrebărilor puse de procurori.

"Am avut o discuţie lungă cu doamna procuror şef, o dicuţie în care sper că am clarificat foarte multe aspecte şi din acest punct de vedere eu spun că s-a lămurit. Un partid este un speţiu public, unde oamenii nu sunt întrebaţi nici de conturile lor, nici de pregătirea lor profesională sau de cazierele lor fiscale sau de altă natură. Un partid este un loc în care oamenii sunt bine veniţi, un partid este un loc unde oamenii sunt mobilizaţi să meargă la vot, lucru pe care şi noi l-am făcut în data 29, lucru care spun eu, ne-a şi reuşit.

 

Marius Nicoară la DNA Cluj: "Am venit singur, fără avocat, pentru că ştiu că am conştiinţa curată" VIDEO

 

Din nefericire au existat alte insituţii care au spus că noi nu am reuşit. Desfăşurarea de forţe care are loc acum este de natură politică.

Întrebat dacă ştie de cine au fost făcute acuzaţiile, senatorul PNL Cluj, a răspuns: "eu nu le-am considerat acuzaţii şi chiar în declaraţia pe care am dat-o am spus că aceasta a fost şi preocuparea mea din ziua de duminică de a mobiliza românii să vină la vot", a declarat Nicoară. 

Întrebat şi dacă ştie cine a făcut sesizarea la DNA, Nicoară a răspuns "nu, nu cunosc acest lucru. Nu mi s-a spus. Repet, în acest proces am fost martor.

Cred că acuzaţiile nu au o bază serioasă şi reală. Totul este o cercetare politică pentru a se demonstra că Traian Băsescu nu a avut atât de multe voturi împotriva sa şi vezi Doamne liberalii din Transilvania şi din alte părţi ale tării au făcut mobilizări ilegale ale cetăţenilor României pentru a-i scoate la vot. Noi am mobilizat oamenii corect şi am reuşit să scoatem la vot peste jumătate dintre oamenii care există real pe listele electorale".

Nicoară a mai spus că procurorii "nu au vorbit nimic despre probe. La sfârşit îi spuneau avocatului care reprezenta partea, să spunem, împricinată că vor urma şi alte audieri, însă nu s-a specificat dacă de la Cluj", a încheiat Nicoară. 

Comentarii Facebook