Marius Nicoară la DNA Cluj: "Am venit singur, fără avocat, pentru că ştiu că am conştiinţa curată" VIDEO


Marius Nicoară a intrat miercuri dimineaţă, în jurul orei 10:15, la sediul DNA Cluj, unde va răspunde întrebarilor puse de procurori în legătură cu dosarul "Referendumul".

"Am venit singur fără avocat pentru că nu am de ce să mă ascund. Sunt dispus să raspund la toate întrebările puse de procurori şi după cum am mai precizat în sediul PNL poate intra oricine, indiferent de grad, varsta sau statut", a declarat Nicoară.

Cine este Bogdan Măgurean, zis Kamaz, interlopul adus de USL la Cluj să ”aranjeze” referendumul

 

"Am fost citat în calitate de martor. Acum am reuşit să vin, pentru că am fost plecat în concediu în perioada respectivă, apoi m-am întors şi m-am dus la Bucureşti, pentru ca să face cvorum în Parlamentul României pentru a se putea citi decizia Curţii Constituţionale, iar acum am venit, aşa cum vedeţi, singur fără avocat pentru că ştiu că am şi eu conştiinţa curată şi Partidul Liberal Naţional. Din punctul nostru de vedere este un dosar politic şi sunt convins că acest lucru se va demonstra până la urmă. Îmi fac datoria de cetăţean de a veni şi de a spune faţa procurorilor ceea ce este de spus şi să răspund întrebărilor dânşilor.

Sunt coleg de partid cu Teodor Atanasiu. Domnul Samson omul care a venit de la Bucureşti pentru ca să sprijine logistica campaniei electorală aici, la Cluj. Alte legături nu am cu domnul Atanasiu. Sunt prieten şi suntem colegi în Biroul Permanant Naţional. Sigur că avem o relaţie de prietenie veche. Sunt convins că domnul Atanasiu, aşa cum mi-a spus atunci când a ieşit din această instituzţie este nevinovat şi nu are nici cea mai mică vină, dar sigur, instanţele vor cântări acest lucru.

Nu a fost niciun interlop în sediul PNL Cluj. Nu ştiu cine şi de ce i-a catalogat aşa. Un sediou de partid, la fel cum este un spital sau o biserică, este bîn permanenţă la dispoziţia cetăţenilor, aşa încât cred că este firesc ca acest lucru să fie clar stabilit. Un partid este un loc public", a încheiat Nicoară. 

 

____________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE

 

În jurul orei 11:00 a ieşit din sediul DNA Cluj şi Steluţa Cătăniciu, vicepresedinte PNL Cluj, care a spus că nu întelege de ce este atât "tam-tam" în acest dosar, deoarece susţine ea "este un dosar politic".

Comentarii Facebook