Joi 16 Septembrie

Primăria Cluj-Napoca: Reziliem contractul de la Sala Polivalentă. Oferta ACI este neconformă

 

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că expertul independent angajat a precizat că oferta ACI este neconformă.

 

Oferta ACI este neconformă, rezultă din raportul de expertiză prezentat de expertul independent angajat de Primăria Cluj-Napoca. 

 

Autoritatea contractatantă, Primăria Cluj-Napoca, dispune anularea procedurii de licitație pentru Sala Polivalentă. Ca o consecință decurg următorii pași care trebuie facuti: rezilierea contractului cu CON-A, al doilea pas este conservarea proiectului din perspectiva iernii care urmează și apoi organizarea unei noi proceduri de licitație”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Au fost trei oferte. Prima nu mai este în discuție pentru că nu a fost prelungită. A doua, CON-A, a fost desființată de instanță, a treia este cea a ACI, care a fost analizată de o autortitate independentă, un expert, care a desființat-o în 19 puncte. Aceasta este decizia corectă și care poate fi atacată, dar noi vom respecta decizia expertului independent”, a precizat Emil Boc.

 

O asemenea decizie judecătorească nu a mai avut loc în România, ca o ofertă să fie anulată pentru că este prea mică. Noi ne-am conformat și am luat decizia care se impune”, a mai precizat Emil Boc.

 

Lucrările de conservare vor fi făcute cu firma CON-A pentru a fi garantată achiziția.

 

La licitatia privind Sala Polivalenta, cel mai bun pret a fost oferit de catre Con-A, 50,9 milioane de lei fara TVA, pe locul doi este firma Dafora, cu 88,2 milioane de lei, iar pe trei este ACI, care a cerut un pret de 91,8 milioane de lei fara TVA.

 

Sala polivalentă a fost realizată în proporție de 65%, iar Primăria a decontat până acum 37,7 milioane de lei.

Comentarii Facebook