Primăria Cluj-Napoca nu a primit bani la rectificarea. Boc: Ponta vrea să ne ia și banii de la precedenta rectificare VIDEO

 

Primaria Cluj-Napoca nu a primit niciun ban în urma rectificării bugetare făcută de guvernul Victor Ponta. Emil Boc acuză că se încearcă recuperarea celor două milioane acordate Clujului când era el premier. 

 

Primăria nu a primit niciun fel de ban de la Guvern. Mai mult decât atât există o solicitare din partea MInisterului Finanțelor pentru a se returna cele 2 milioane de lei acordați Spitalului Municipal Clujana pentru faptul că nu ar fi îndeplinite condițiile legale. Eu am făcut precizarea că această alocare s-a făcut prin hotărâre de guvern. Consiliul local a repartizat banii pe datoriile pe care Spitalul Clinic Clujana le avea. În consecință cred că decizia Consiliului local a fost una corectă, pentru că acest spital este în patromoniul Primăriei Cluj-Napoca. Urmează ca în ședința de joi a Consiliului Local să se dezbată pe marginea acestei solicitări a Ministerului de Finanțe”, a precizat Emil Boc. 

 

Ca să fiu bine înțeles cu privire la bani. Este ca în bancul cu bicicleta: ”Nu i s-a dat, i s-a luat”. Primăriei nu numai că nu i s-au dat bani, ci se încearcă de la sănătate, de al Spitalul Clinic Clujana, să se retragă 20 de miliarde de bani vechi, bani care au fost deja alocați de către consiliul local, cheltuiți de către spital pe datorii ale spitalului la furnizori sau pentru medicamente”, a mai precizat primarul.

 

Guvernul Boc a făcut o alocare de fonduri în luna aprilie, alocând municipiului Cluj-Napoca suma de 2 milioane de lei.

 

Primaria Cluj-Napoca a primit 2 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvernului! Ce face Moisin cu banii VIDEO

Comentarii Facebook