Mircia Giurgiu ar putea vota contra Guvernului la motiunea de cenzura! Deputatul sustine protestele sindicalistilor


Deputatul PDL, Mircia Giurgiu, a declarat ca sustine protestele sindicale si ca inca nu s-a decis daca va vota impotriva Guvernului la asimarea raspunderii pe Codul Muncii.

"O sa vad cate amendamente vor fi acceptate, cred ca nici unul, si decizia o sa o iau in ziua votului. Atata vreme cat urmeaza sa fie afectati absolut toti salariatii din Romania in urma acelui proiect de cod al muncii care va fi asumat de guvern, cu siguranta ca o sa am o problema in ziua votului", a spus deputatul PDL.

Mircia Giurgiu a adaugat ca ar putea chiar ca iasa in strada alaturi de sindicalisti, dar ca, oricum, sustine protestele.

"Oricum eu ii sustin, o sa depun amendamente impreuna cu BNS si dupa ce Guvernul va analiza acele amendamente o sa iau decizia cum o sa votez. Cred in continuare ca putea fi dezbatut acest proiect de lege in parlament, e foarte important si sunt convins ca s-ar fi gasit solutii in comisiile de specialitate ale celor doua camere, in plen. De asemenea, puteau fi invitati reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, ai societatii civile, fiindca la urma urmei partenerii sociali din pacate au fost exclusi, nu s-a tinut cont de parerile lor. Am ajuns sa fie un cod al muncii care nu e agreat nici de patronate, nici de sindicate", a declarat Giurgiu.

Mircia Giurgiu a fost acuzat in urma cu cateva zile pe pagina de Facebook a organizatiei de tineret a PDL ca face orice pentru a fi exclus din partid. Scopul final al acestor demersuri este candidatura la Primaria Cluj Napoca, sustin tinerii PDL -isti.

 

Citeste si...

Deputatul PDL Mircia Giurgiu a votat pentru demiterea lui Emil Boc

Mircia Giurgiu, cu ochiul vanat pe pagina de Facebook a organizatiei de tineret a PDL Cluj si acuzat ca vrea functia de primar - FOTO

Comentarii Facebook