Tinerii liberali sesizeaza Primaria Cluj cu privire la mizeria din cartierul Gheorghieni-FOTO

Reprezentantii organizatiei de tineret a PNL Cluj sustin ca lucrarile de la parkingul de pe strada Baisoara nu respecta hotararea de Consiliu local privind organizarea de santier.

 

"Conform acestui HCL, organizarile de santier trebuie sa fie dotate cu rampa de spalare amenajata corespunzator, astfel incat la iesirea vehiculelor de pe santiere, carosabilul sa nu se murdareasca. In cazul Parkingului de pe Baisoara (Strada Baisoara 1-3), nu exista rampa de spalare sau macar un muncitor care sa curete anvelopele masinilor care ies din santier. Noroiul este astfel purtat de rotile camioanelor pe strada Liviu Rebreanu si pe strazile invecinate, pana cand, in mod natural, toata mizeria ajunge pe carosabil, si de acolo in canalizarea orasului", sustin reprezentantii TNL intr-un comunicat de presa.

 

TNL Cluj a depus o sesizare la Primaria Cluj prin care solicita municipalitatii sa ia masurile necesare pentru respectarea hotararii de Consiliu local. Aceasta prevede obligativitatea construirii unei platforme betonate cu sistem de colectare a apei, racordata la canalizare. "Disconfortul cetatenilor din zona, al pietonilor si al soferilor este vizibil. Intr-un oras de cinci stele, curatenia trebuie sa fie un lucru firesc", se mai arata in comunicatul liberalilor.

Comentarii Facebook