Miercuri 24 Aprilie

Mircia Giurgiu, cu ochiul vanat pe pagina de Facebook a organizatiei de tineret a PDL Cluj si acuzat ca vrea functia de primar - FOTO


Deputatul PDL Mircia Giurgiu a fost atacat pe pagina de Facebook a organizatiei de tineret a PDL Cluj, fiind prezentat cu un ochi vanat, iar sub fotografia trucata scrie Blocul National Sindical.

In materialul postat pe Facebook, Mircia Giurgiu este acuzat ca a votat pentru motiunea de cenzura a PSD si astfel saboteaza Partidul Democrat Liberal din interior, cu un singur scop: candidatura la primaria Cluj Napoca.

"Calculul politic este urmatorul: pin votul sau din Parlament, Giurgiu si-a cladit o solida platforma populara si de simpatie de pe temeliile careia isi va lansa candidatura la Primaria Clujului. Pentru a face acest lucru deputatul sindicalist mai are nevoi de aureola de sactificat si persecutat politic in lupta sa pentru interesele oamenilor", scrie in articolul postat pe pagina OTPDL Cluj, de pe Facebook.

De asemenea, mai este prezentata si ascensiunea lui Giurgiu, dintr-un moderator de televiziune la un post local din Cluj Napoca, in parlamentar, cu ajutorul lui Petru Calian si Gheorghe Funar.

"Cariera sa publica a inceput ca moderator TV la un post loca unde l-a invitat constant pe primarul Gheorghe Funar si pe seful PRM Cluj de atunci, Petru Calian, cu care a legat o utila prietenie. In 2004, cei doi l-au instalat pe locul doi eligibil al listei PRM la Camera si Giurgiu a fost ales deputat. Giurgiu mai are o calitate esentiala ca si politician, si anume rabdarea", potrivit sursei citate.

Deputatul Mircia Giurgiu a declarat ca nu il intereseaza atacul lansat de tienerii din PDL pe pagina de Facebook.

Presedintele organizatiei de tineret a PDL, viceprimarul Radu Moisin, a spus ca pagina respectiva de Facebook nu a fost aprobata in "Comitetul Executiv Judetean al partidului, deci nu ne apartine".

 

"Poza cu deputatul Mircia Giurgiu nu a fost publicata de noi, ci un utilizator cu numele Caragiale Ionel a postat poza respectiva pe toate paginile de Facebook ale organizatiilor PDL din tara. Nu-l cunoastem pe acest utilizator care a postat poza. Poza a fost etichetata pe toate paginile Organizatiilor PDL din tara", a precizat Alexandru Jecan, administratorul paginii Facebook Ot Pdl Cluj.

 

Cu toate acestea, articolul a fost sters de pe pagina de Facebook a OTPDL Cluj.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook