Mircia Giurgiu acuza Primaria Cluj-Napoca ca nu a facut publica informatia referitoare la constructia unui crematoriu uman in Manastur

 

Mircia Giurgiu, candidatul independent la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, acuza conducerea Primariei Cluj-Napoca ca a ascuns informatia legata de existenta procesului intentat de firma RDK Cremation care doreste sa construiasca un crematoriu uman in cartierul Manastur.

Candidatul independent Mircia Giurgiu a organizat in luna ianuarie un mars de protest, la care au participat peste 500 de persoane, care se opuneau infiintarii crematoriului uman. Cu acel prilej, Mircia Giurgiu a acuzat Primaria Cluj-Napoca ca nu a informat opinia publica in legatura cu faptul ca in cartierul Manastur se va construi un crematoriu uman, care ar fi urmat sa afecteze sanatatea celor care locuiesc in zona. Dupa protestele din luna ianuarie, organizate de Mircia Giurgiu, Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca si-a anulat propria hotarare prin care se autoriza constructia crematoriului uman.

Mircia Giurgiu este decis sa continue lupta impotriva construirii crematoriului umanpe teritoriului municipiului Cluj-Napoca, iar dupa ce va ajunge primar astfel de decizii care afecteaza siguranta si sanatatea cetateanilor sa nu mai poate fi luate fara o consultare serioasa cu acestia si cu specialistii.

In calitate de primar, Mircia Giurgiu le promite clujenilor ca nu va fi construit niciun crematoriu uman pe raza municipiului.

Comentarii Facebook