Prezente pe scena politica din Transilvania, PCM si PPMT, nu sunt un pericol pentru UDMR

 

Presedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a fost prezent vineri, 8 iunie la  Huedin, judetul Cluj, unde ca partidele maghiare PCM si PPMT nu sunt niste rivale ale UDMR.

Kover, sustinator al lui Csudom Ferenc, candidat PCM la Primaria orasului, a spus ca "in Transilvania trebuie sa fie democratie si pluralism politic".

"In Transilvania trebuie sa fie democratie si pluralism politic. Comunitatea maghiara a avut un singur partid, UDMR, si avea nevoie de democratie care nu exista inaintea aparitiei altor formatiuni politice maghiare. Cand au aparut aceste alternative democratice, PCM si PPMT, fiecare maghiar a putut sa voteze cu cine a dorit, iar prezenta acestor partide nu inseamna ca sunt dusmanul UDMR. Sunt adversari politici dar numai impreuna pot merge inainte", a spus presedintele Parlamentului Ungariei, Kover. 

Prezenti la intalnirea electorala ce a avut loc la Casa de Cultura din Huedin au fost  liderii PCM Cluj, dar si un numar de aproximativ 70 de sustinatori ai candidatului formatiunii la Primarie.

Comentarii Facebook