Luni 3 Octombrie

Ion Iliescu se retrage din toate functiile pe care le detine in PSD

Presedintele de onoare al PSD a anuntat ca renunta la toate functiile pe care le detine. El a declarat ca o sa le aduca la cunostinta acest lucru colegilor de partid la Congresul de sambata.

 

"Am decis sa ma retrag din orice functie executiva si de partid. La varsta mea de 80 de ani, ma gandesc sa-mi cantaresc mai bine timpul liber in favoarea reflectiei si a scrisului. Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a declarat Ion Iliescu pentru cotidianul.ro.

 

Ion Iliescu a mai spus ca este ingrijorat de turnura pe care o ia PSD-ul, dupa modificarea statutului."Discutiile pe marginea statutului risca sa transforme partidul intr-o grupare de grupuri care se lupta intre ele, iar asta este o samant? de slabire politica si organizatorica a partidului si de spargeri ireparabile", a spus Iliescu.


El crede ca este nociba ideea unei competitii intre echipe pentru alegerea conducerii PSD, "care inseamna cultivarea fractionismului in partid, structurarea conducerii partidului pe grupuri contrapuse".

 

Congresul PSD va avea loc sambata, 20 februarie. Pentru postul de presedinte si-au anuntat candidatura Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Miron Mitrea, Radu Mazare, Andrei Alexandru si Ioan Domonco.

 


Comentarii Facebook