Victor Ponta candideaza la functia de presedinte al PSD, in locul lui Adrian Nastase - VIDEO

Victor Ponta si-a anuntat candidatura la presedintia PSD, imediat dupa ce Adrian Natase a spus ca renunta la lupta. Decizia fostului lider PSD l-ar putea favoriza, insa, pe Mircea Geoana.


"Am tot respectul pentru cei care au alta opinie, dar in acelasi timp eu am credinta ca nimic nu este pregatit dinainte si ca oamenii au nevoie de o alternativa. Nu-mi planuisem aceasta mutare, dar cred ca este necesar" a declarat Victor Ponta.

Potrivit unor surse din PSD, citate de site - ul Antena3.ro, Ponta se bazeaza pe filialele care ii sunt credincioase lui Adrian Nastase, dar si pe cei care l-ar fi ales din nou pe Geoana numai ca sa nu castige Nastase si care acum au o alternativa.

Retragerea lui Nastase il readuce in carti si pe Mircea Geoana, deoarece, cred analistii, voturile se vor fragmenta, daca in lupta vor ramane Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, Radu Mazare si Victor Ponta.

 

Aceeasi analisti sunt de parere ca numarul mare de candidati va debusola filialele, iar liderii acestora vor incerca sa se adune in spatele unui candidat puternic, pe care deocamdata il vad doar in presoana actualului presedinte al PSD.

Comentarii Facebook